dijous, 20 de gener del 2011

Premis de la Primera Convocatòria de Treballs i Microrelats sobre Violència Masclista a la UDG


12/01/2011
La primera convocatòria de treballs i microrrelats sobre violència masclista premia diversos estudiants de la UdG


La Unitat d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de la UdG ha lliurat els premis de la primera convocatòria de treballs i microrrelats contra la violència masclista.
El maltractament psicològic en el marc de la violència de gènere, d’Elisenda Forján i Jèssica Saavedra i, V de valenta, de Roc Masiques, han estat els textos guanyadors de la convocatòria de treballs i microrrelats, respectivament, que per primer cop ha organitzat la Unitat d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de la UdG. A més, Barbara Kruger: la reformulació de la identitat femenina, Mi culo es mio i El nou despertar han estat premiats amb el segon i tercer lloc.

El jurat el composaven el professor Jordi Feu i les professores Patrícia Melgar, Nicole Schmal i Cristina Sánchez Miret. L’acte de lliurament va ser presentat per Teresa Cabruja, directora de la Unitat d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes de la UdG i, Maria Rosa Tarradellas, Vicerectora delegada d'Estudiants, Cooperació i Igualtat, va lliurar els premis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada