dilluns, 7 d’octubre del 2013

CoeducAcció en acció

Per donar el tret de sortida del nou curs escolar us recomanem vivament aquesta pàgina anomenada CoeducAcció, on hi trobareu propostes i plantejaments educatius molt interessants.
L'Associació que la impulsa porta una llarga experiència de treball en aquests temes.
Aquesta és la seva carta de presentació:
"L’associació es constituí el 2010 amb la idea de donar continuïtat a la tasca iniciada fa anys per algunes de les seves membres i a tot el treball i el coneixement sobre coeducació elaborat al llarg de les respectives trajectòries.
CoeducAcció està formada per un equip  multidisciplinar i intergeneracional de dones. Som professionals amb una àmplia experiència en coordinació de projectes, formació de professorat, gestió de polítiques educatives, transferència de coneixement i teorització sociològica de la coeducació.
Actualment l’associació té diferents línies d’especialització:
  • investigació sobre els processos educatius de construcció d’identitats de gènere i ús de la recerca -acció com estratègia de transformació
  • formació de formadores i formadors en matèria de gènere i educació
  • serveis de consultoria i assessorament en el  desenvolupament de projectes d’innovació educativa, planificació estratègica i plans d’igualtat, orientació de projectes d’educació, avaluació d’impacte i qualitat d’actuacions socioeducatives
  • edició de materials pedagògics per treballar amb perspectiva de gènere a l’àmbit educatiu"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada