dilluns, 29 de setembre del 2014

Celebració a Barcelona del 1r Congrés Europeu sobre Avaluació dels programes per Agressors de Violència de Gènere

Us  informem d'una notícia d'interés: La celebració a Barcelona del 1r Congrés Europeu sobre l’Avaluació dels Programes per a Agressors de Violència de Gènere, que organitzen els amics de CONEXUS, dintre del programa europeu DAPHNE, el proper dia 21 d'octubre.
Les persones assistents participaran, en acabar,  a la nostra RODA D'HOMES CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA, que tindrà lloc a la Pl. St Jaume el mateix dia 21 d'octubre a les 20h., i que organitza com cada any Homes Igualitaris (AHIGE Catalunya). Comptem amb tothom de vosaltres.
Per més informació:


HOMES IGUALITARIS (AHIGE Catalunya)
Hotel d'Entitats de Gràcia, despatx 3.3.
Providència, 42
08024 BARCELONA
Metros "Fontana" i  "Joanic". FGC "Gràcia".
Tf/fax 934246870
FACEBOOK: "Homes Igualitaris"

I si no accediu a tota la informació del programa podeu clicar aquí.
 

Projecte Daphne III: IMPACT – Avaluació dels Programes Europeus per Agressors de Violència de Gènere

“1r Congrés Europeu sobre l’Avaluació dels programes per a Agressors de Violència de Gènere”



    • Data: 21 d’octubre de 2014
    • Lloc: Barcelona, Espai Francesca Bonnemaison
    • Idiomes: Anglès i castellà amb traducció simultània

Sobre el projecte IMPACT

El projecte Avaluació de programes europeus per a agressors (IMPACT), de la convocatòria d’ajuts DAPHNE III de la Comissió Europea, ha analitzat les pràctiques actuals d’avaluació dels programes per a agressors de violència de gènere a Europa amb l’objectiu de sintetitzar les solucions aplicades i harmonitzar-ne la medició de resultats. D’aquesta manera, es va dur a terme una enquesta sobre la medició de resultats i les dificultats i necessitats per a implantar-la en els programes per a agressors. Tanmateix, es va fer una anàlisi dels estudis europeus d’avaluació existents, així com, de la possibilitat d’una recerca multinacional sobre avaluació a Europa. Els productes de tota aquesta tasca, un conjunt d’eines i directrius de bones pràctiques per a la medició de resultats, poden ser implementats als programes per a millorar la qualitat de la seva documentació. Els resultats del projecte IMPACT es presentaran a la conferència final.

Conferència final

La presentació dels resultats anirà acompanyada d’un conjunt de taules rodones i ponències d’experts i expertes que treballen amb agressors, sobre masculinitat i violència domèstica. Consulti el programa de la conferència per obtenir més detalls.
La conferència del dia 21 està oberta a professionals, investigadors i investigadores, activistes i públic en general. Per participar és necessari registrar-s'hi a la pàgina d'inscripció del menú de l'esquerra (inscripció només a la conferència)

Què més ... 

Tanmateix, i només per a expertes i experts en la recerca o la intervenció en violència de gènere es podrà participar en un workshop amb experts i expertes en el qual es discutiran els resultats i els productes finals del projecte (en anglès). Si alguna persona experta hi volgués participar, sisplau poseu-vos en contacte amb l’organització a conference@work-with-perpetrators.eu  
L’equip del projecte IMPACT: Dissens e.V., (Berlin, Germany) as coordination; Askovgaarden (Copenhagen, Denmark); CONEXUS (Barcelona, Spain); Men's Counselling Centre (Graz, Austria); RESPECT (London, UK); University of Bristol (UK); WAVE (Vienna, Austria)
Amb el suport de

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada