dijous, 26 de maig del 2011

Inici de la 19ena edició de la Mostra de Cinema de Dones a Barcelona

Comença avui i fins el dia 6 de juny la dinovena edició de la Mostra de Cinema de Dones a Barcelona organitzat per Drac Màgic. La Mostra de pel·lícules realitzades per dones s'inicia amb la projecció del film "Who took the bomp? Le tigre: on tour" de Kherty Fix a la Plaça de la virreina de Gràcia.
Enguany la mostra rep la visita de la documentalista italiana Cecilia Mangini, pionera en aquesta especialitat a Itàlia. Els darrers cinquanta anys ha documentat la seva visió crítica de la realitat del seu país donant un testimoni viu de tots els canvis de la societat d'Itàlia a la posguerra. Divendres es presentarà el seu llargmetratge A l'armi siam fascisti dins del monogràfic Visió i Passió dedicat aquest any a aquesta cineasta. Es podran veure altres curts de la Mangini: Ignoti alla città, Stendali o Maria e giorni.
Les altres seccions de la mostra són Panorama Fictions amb els darrers treballs de les directores Kelly Reichardt, Feo Adalag i Judit Colell; Militàncies de la memòria, on s'aprofundeix en la memòria de les imatges  i en les seves possibilitats a l'hora de construir nous significats en la memòria social,  i Curts en femení amb produccions de directores del nostre país.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada